Experiències.

Gaudir d’experiències dinàmiques i esportives a l’aire lliure aporta valor i vivències a les persones que les practiquen. Amb el nostre mètode fem que aquestes experiències siguin úniques i creïn un impacte positiu en el nostre dia a dia.

TEAM BUILDING: Conjunt d’activitats divertides i amenes adreçades a millorar la cohesió dels grups de treball i així, assolir dels objectius comuns.

AVENTURA: Pràctiques esportives que tenen per objectiu la diversió, la cooperació i, a més, l’ajuda amb un mateix i amb l’equip.

SENSACIONS: Vivències úniques que desperten les emocions i ajuden a desconnectar de la rutina diària.

ECOTURISME: Activitats turístiques enfocades a les pràctiques sostenibles, la preservació i l’apreciació del medi ambient. Així com poder gaudir de la gastronomia pròpia dels indrets que visitem.

CHALLENGE: Preparació personal per realitzar diferentes reptes esportius (curses, triatlons…) així com l’organització de RAIDS per grups on es desenvolupen múltiples activitats esportives.

CONFERÈNCIES MOTIVACIONALS: Conferències dinàmiques que tenen per objectiu impactar positivament en diferents àmbits de la nostra vida tant en el personal com en el laboral.